• استان: آذربایجان شرقی
  • حوزه انتخابیه: تبریز، اسکو و آذرشهر
  • شعار انتخاباتی: مقابله با تورم، تأمین رفاه و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

یعقوب جوادی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

دکتری مدیریت مالی و سرمایه گذاری و کارشناس ارشد حسابداری، کارمند دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی، کارمند و مدرس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم شفافیت در مطرح کردن برنامه‌ها و مصوبات، نمونه بارز اخیر مصوبات مجلس در تصویب بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس به صورت عجله‌ای کلیات را تصویب کردند و به جزئیات بودجه کشور در ۱۴۰۳ ورود نکرد که این امر باعث تلاطم‌های اخیر در نرخ ارز شد، مجلس شورای اسلامی باید نگاه و دید خود را به مصوبات با تحلیل و اندیشه انجام دهد چون شاید اثراتش امروز نشان داده نشود و سال‌ها بعد متوجه آن بشوند که خیلی دیر است.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

مقابله با تورم، تأمین رفاه و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و اینکه مصوبات که تصویب می‌کند برایش زمان اجرایی هم مصوب شود تصویب در کنار نظارت بر اجرای دقیق یک بازوی نظام مند که دیوان محاسبات کشور نمونه ان است که باید از نخبگان و افرادی متخصص علمی در آن استفاده نمود.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

الان تفاوت‌های حقوقی و عدم عدالت در پرداخت با نرخ واقعی تورم دربین بازنشسته‌های محترم، کارگران عزیز و کارمندان گرامی با ایجاد شکاف رفاه مردم شده و کسی که حقوق هفتاد میلیونی تومانی را دریافت می‌کند نمی‌تواند درکی از حقوق ۷ میلیون تومانی بازنشسته، کارگران و کارمندان داشته باشد و این شکاف بایستی ریشه‌ای حل شود.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

همراهی و همدلی بین قوا خیلی مهم و حیاتی است و این امر زمانی نمود پیدا می‌کند که در کشور در جهت رفاه عمومی مردم در زندگی باشد.

*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

نماینده مجلسی که هر چهار سال یک بار به فکر حوزه انتخابیه خود باشد به درد مردم نمی‌خورد.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

نماینده‌ای باید انتخاب شود که صداقت در رأی و صداقت در عملکرد داشته باشد استقلال فکری داشته باشد و همیشه رفاه و پیشرفت حوزه انتخابیه خود را سرلوحه کار خود قرار دهد

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

وجدان و صداقت جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که حاصل خون شهدای این مرزو بوم است را در سرلوحه کار خود قرار دهد و خداوند متعال را ناظر بر تمامی اعمال خود بداند و در این چهار سال که این بار سنگین مسؤلیت را به دست می‌آورد بداند نماینده همه مردم ایران هست و نه نماینده قشری خاص

  • سوالات استانی:

* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است.

قبل وقوع حادثه باید علاج واقعه کرد، قبل از اینکه زلزله‌ای بیاید و دولت بیاد برای باز ماندگان کمک‌های مالی و وام‌های بدون بهره و یا بلاعوض بدهد بایستی با پای کار آمدن تمام قوا با تکنولوژی‌های که در داخل و خارج از کشور برای پروژه‌های انبوه سازی اجرا می‌شود این سکونت گاه هارا ایمن کرد و حاشیه نشینی را حل کرد.

* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟

اختصاص تکنولوژی‌های جدید برای کشت، استفاده از محصولات کشاورزی که از آب کمتری برای تبدیل شدن به محصول استفاده می‌کند، اصلاح الگوی کشت با ایجاد مشوق‌های مصوب قدرتمند و قابل اجرا

*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آن چه برنامه‌ای دارید؟

در تبریز کارخانه تولید خودرو وجود دارد ولی خودروهای با کیفیت بالای روز دنیا برای ایمنی و مصرف سوخت باشد وجود ندارد این حرف درستی است ولی نگاه انحصاری در تولید خودرو نمی‌تواند رقابت سالم را ایجاد کند، باید قبول کرد با تکنولوژی محصول ۳۰ سال قبل برای رقابت در بازارهای جهانی نمی‌شود وارد بازار رقابت شد، واردات خودرو به همراه انتقال صددرصدی دانش فنی و فناوری تولید بابرندی خوب و قابل اعتمادترین محصول خوب در آذربایجان شرقی می‌تواند برای استان چاره ساز باشد و سرمایه گذارانی که واقعاً جهاد گونه در تلاش هستند تا بسترهای لازم برای این امر ایجاد کنند باید حمایت کرد و نه این که سرمایه گذاران ۵ سال دنبال مجوز تأسیس باشند ولی حمایتی نشود. مردم با حضور در انتخابات با انتخاب افرادی متخصص وعلمی و داری فکر و اندیشه آینده نگر آبادانی و سرفراز ایران اسلامی را رقم خواهند زد.

source

توسط namov.ir