به گزارش تابناک، به گفته کارشناسان، تشخیص قارچ‌های سمی از انواع خوراکی بسیار دشوار است و حتی متخصصان نیز ممکن است در شناسایی آنها دچار اشتباه شوند.

هر ساله با شروع فصل بهار، موارد متعددی از مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ‌های سمی گزارش می‌شود که گاهی منجر به بستری شدن یا حتی مرگ افراد می‌شود.

علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، درد شکم و در موارد شدیدتر نارسایی کبدی است.

توصیه شده است:

– از چیدن و مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت اجتناب کنید.

– در صورت بروز علائم مسمومیت، فوراً به مراکز درمانی مراجعه شود.

– فقط از قارچ‌های بسته‌بندی شده و دارای مجوز بهداشتی استفاده کنید.

با توجه به خطرات جدی این قارچ‌ها، بهترین راه پیشگیری، اجتناب کامل از مصرف قارچ‌های روییده در طبیعت است.

هر قارچی خوارکی نیست!

 

هر قارچی خوارکی نیست!

 

هر قارچی خوارکی نیست!

source

توسط namov.ir