– اخبار اقتصادی –
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نان سنگک نان مغذی و در مقایسه با سایر نانهای سنتی ارزش غذایی بالاتری دارد. این نان نقش مهمی در سبد غذایی خانوار دارد اما رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خواستار آزادسازی قیمت این محصول شده است.
سلیمانی در حالی درخواست آزادسازی نرخ این محصول را دارد که دولت هرساله یارانه زیادی برای تأمین نان پرداخت میکند تا این محصول با قیمت مناسبی به دست مصرفکننده برسد.
نان کمسبوس در سفره ایرانیها/ صدور مجوز ۱۰۰ کارخانه آرد کامل
صرفهجویی ۳۵درصدی با آزادسازی قیمت نان سنگک!
سلیمانی رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در این ارتباط اظهار داشته است: هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد میشود، قیمت نان سنگک را آزاد کنید.
وی افزود: اگر اصلاحات لازم رخ ندهد بهنظر میرسد تنها راه موجود آزاد کردن نرخ نان است؛ در این صورت هم تخلفات و هم فسادهای متعاقب آن برچیده میشود ضمن اینکه با این کار حداقل ۳۵ درصد کاهش مصرف آرد هم خواهیم داشت.
به گزارش تسنیم، در نیمه دوم سال گذشته قیمت مصوب نان تا ۶۰ درصد افزایش یافت، ولی بهدلیل عدم نظارت وزارت جهاد کشاورزی و تعزیرات، بسیاری از نانواییها بهویژه سنگکیها در تهران بهبهانه چند گرم کنجد، بیش از ۲۰۰ درصد قیمت نان را افزایش دادند و هیچ ترسی هم از برخورد قانونی ندارند.
انتهای پیام/+
source