این گرارشی از سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. قاعدتا باید سایتی آبرومند و مرتب و دقیق باشد… اینجا اهل کتاب و هنر و قلم میآیند و سایت وزارت ارشاد، مثل یک ویترین است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، سایت هایی مانند سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرجع اهالی فرهنگ و هنر و مدیران فرهنگی است. حالا ما قصد داریم که کمی در سایت جستجو کنیم:
بریده جراید
در سایت وزارت ارشاد اخبار گوناگونی دیده میشود. و حتی گزارشهای تصویری متعدد. اما بخشی هست با نام «بریده جراید» که همانطور که ملاحظه میکنید هیچ محتوایی ندارد. حالا ما در کشورمان جراید نداریم؟ کسی حال نداشته که جراید را بخواند و بریدهای از آنها منتشر کند؟ اخبرا جراید در شأن سایت نیست؟ وزارت ارشاد خبرهای خبرنگاران فرهنگی را قبول ندارد؟ با آن همه بودجه یک نفر نیست که این بخش را دست بگیرد؟ این بخش تزئینی یا هر چه جز این، فعلا همین صفحه خالی است.
در بخش معاونت / معاونت امور فرهنگی کلیک میکنیم تا بیبنیم که دقیقا چه کسانی و با چه کارنامه کاری، در این وزارتخانه مشغول به فعالیت هستند. خیلی از جاها این دادهها و توضیحات کامل و منظم است. یعنی بعد از معرفی فرد و آوردن کارنامهای کوتاه از سابقه کاری وی، و بیان مسولیتهایش، حتی یک شماره تماس برای ارتباط گرفتن با بخش اداری او و همکارانش به چشم میخورد. اما در سایت یک عبارت جالبی هست که داخلش هم هیچ محتوایی نیست. ما هم مشتاقیم بدانیم که سمت مهم «کپی معاون امور فرهنگی» کیست و چه کار میکند؟
«کپی معاون امور فرهنگی» را کلیک میکنیم و با این صفحه خالی مواجه میشویم:
اینجا که پوچ درآمد. برگردیم به همان صفحه اصلی.
در صفحه اول سایت، در قسمت پایین، یک بخش رویدادها هست. رویدادهای بالا بهروز هستند. اما در آن پایین یک نقشه ایران است و با زرد شدن استان قم به شکل طبیعی گمان میکنیم که الان رویداد مهمی در قم در حال برگزاری است یا به زودی اتفاقی رخ خواهد داد. دقیقا در این قسمت:
روی ششمین نمایشگاه کتاب دین کپی میکنیم تا از این رویداد باخبر شویم. اما میبینیم که این نمایشگاه برای سال 1401 بوده و هنوز اطلاعات آن روی صفحه اول سایت رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باقی مانده!
این هم صفحه ای که مدتهاست در حال بروز رسانی است.
آیا میتوان گفت که سایت وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، یک سایت بیفایده است که هیچ دادهای ندارد؟ قطعا نه. اطلاعات زیادی در سایت هست. آیا میتوان این اشکالات را مته به خشاش گذاشتن نامید؟ حتی اگر جواب این سوال بله باشد، هیچ اشکالی ندارد. این جا سایت وزارت فرهنگ کشور ما است. در آن وزارت طویل و عریض، با آن همه نیرو، با پاسخدادنهای دیرهنگام، با سختگیریهای عجیب و غریب نسبت به انتشار کتابها و محتوای آنها، ما حق داریم که بخواهیم سایت منظمی را بینیم. سایت آبرومندی که ته دلمان خوش شود، مسولان فعلی و و وزیر ارشاد، به ویترین کارشان که یک سایت است، اهمیت دهند. نه این که تهش بگوییم: در سایت وزارت ارشاد که دقت کنی اشکالات جزئی و بزرگی دیده میشود و خب، ما همه چیزمان به همه چیزمان میآید. کجا همه چیز درست است که وزارت ارشادمان درست باشد؟
اتفاقا برای درست شدن باید هر جا هر نوع خطایی را دید، حتی کوچک، به آن اشاره کرد تا بهتر شویم.
source