برترین‌ها: ظاهرا این روزها قطعی برق به اوج خودش رسیده و از شهرها و صنایع مختلف هم اخبار ناگواری به گوش می‌رسد. خسارات زیادی به صنایع وارد شده و چند تجمع پراکنده نیز به همین بهانه شکل گرفته است. از طرفی برق خانه‌ها و مغازه‌ها هم به تناوب در حال قطع شدن است و برخی کاربران در تهران حتی قطعی سه تا چهار ساعته را هم گزارش کرده‌اند، همه این‌ها البته در حالی رخ داده که از شدت گرمای هوا نیز کاسته شده است. برخی کارشناسان عدم سرمایه‌گذاری در صنعت برق را دلیل خاموشی‌های این روزها می‌دانند و پیش‌بینی کرده‌اند که در سال‌های پیش رو حتما وضعیت بدتری را تجربه خواهیم کرد. به همین بهانه مروری بر اخبار این حوزه داشته‌ایم همراه ما باشید

روز گذشته بود که مهدی بستانچی رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور از قطعی برق در شهرک‌های صنعتی تهران انتقاد کرد و گفت: قطعی برق در شهرک‌های صنعتی تهران کار را به اعتراض خیابانی کشانده است.

وی نوشت: «‌برق بزرگترین شهرک صنعتی تهران امروز قطع بود، فردا هم ۲۴ ساعت قطع است. دیروز در شهرک صنعتی خاوران به دلیل قطع برق اعتراضات خیابانی صورت‌ گرفت. آقای اتابک! آقای علی‌آبادی! برق صنایع را قطع نکنید. صنایع کوچک و متوسط در شهرک‌ها درحال مرگ‌اند. صنایع را نابود نکنید.»

برخی صنعتگران شهرک صنعتی خرمدشت شهرستان پردیس نیز در اعتراض به قطعی مکرر برق و مشکلات ناشی از آن تجمع کردند.

یکی‌از این معترضان گفت که گرانترین منطقه صنعتی ایران اینجاست و باید هزینه بیمه و مالیات را سر ساعت پرداخت کنیم اما تعهدی برای تامین برق ما وجود ندارد.او تاکید کرد که این هفته گفته بودند دو روز قطعی برق دارید اما تا حالا چهار روز برق واحد ما قطع شده است.

تولیدکننده‌ی دیگری هم ضمن انتقاد از قطعی بدون برنامه برق گفت که تعداد کارگرهای ما از ۶۰ نفر به ۶ نفر رسیده است؛ وقتی ما برق نداشته ‌باشیم به هزینه کارگر و اجاره‌خانه نمی‌رسیم.

ساعتی پیش هم ویدئویی از اعتراض تولید کنندگان زنجانی به قطعی برق در دفتر مدیر عامل صنعت و معدن  این استان منتشر شد که روشن بودن تمام لامپ‌های و کولر در دفتر مدیر عامل در روز روشن، بحث برانگیز شد.

علاوه بر این‌ها قطعی برق حالا صدای همه شهروندان را هم درآورده و موجب نارضایتی آن‌ها و همچنین تحمیل خسارت‌های ناخواسته شده است؛ موضوعی که چاره‌ای برایش اندیشیده نشده است و دارد تبدیل به عادت می‌شود؛ مثل باقی مسائلی همچون قطعی آب و آلودگی هوا و…

در ادامه واکنش برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی را در همین رابطه بخوانید: 

الهه، مربی باشگاه است: می‌گوید: «بعدازظهرها حدود دوساعت برق می‌رود. باشگاه طبقه همکف است و به همین خاطر در زمان خاموشی، باشگاه بسیار تاریک می‌شود و نمی‌توانم به شاگردانم آموزش بدهم.»

فهیمه، آرایشگر است: او هم از خاموشی برق گلایه دارد و می‌گوید بارها شده که مشتری‌هایش در سالن مشغول دریافت خدمات هستند و اما برق به‌طورناگهانی قطع می‌شود و حدود دوساعتی باید کارش را تعطیل کند: «خیلی از مشتری‌ها از راه دور می‌آیند و وقتی برق قطع می‌شود، نمی‌دانند که باید چه کنند! برخی دیگر از نوبت‌ها را هم مجبور می‌شوم کنسل کنم که این اتفاق خسارت مالی برایم به همراه دارد.» قطعی برق، پایش به همه جا باز شده است.

افسانه در یکی از شهرک‌های صنعتی کار می‌کند: می‌گوید یک روز در هفته برق واحد قطع می‌شود؛ اما «کارفرما به‌صورت مخفیانه ما را وادار کرده تا به جای آن روز، روزهای جمعه به سر کار برویم. می‌گوید نمی‌توانم تولید را متوقف کنم؛ چون ضرر زیادی به بار می‌آید. از طرف دیگر نظم زندگی‌ام به‌هم‌خورده است و ناچارم جمعه‌ها نیز سرکار بروم و از خانواده‌ام دور باشم.»

احسان یکی از شهروندان تهرانی هم تجربه تلخ این روزهایش را اینطور توصیف کرد: برق قطع شد ماشین گیر کرده تو پارکینگ درش برقیه، گوشیم ۱۰ درصد شارژ داره، BTSهای ایرانسل سویچ کردن روی ۳G،‌ رفتم پیاده دو تا کوچه بالاتر وایستادم شاید آنتن بده بتونم اسنپ بگیرم با ده درصد شارژ نور صفحه کم میشه تو آفتاب نمی‌بینی اصلا چیکار داری میکنی، هیچکس هم قبول نمیکنه چون اونا هم نتشون مشکل داره. چند تا جلسه هم دارم این وسط. خلاصه کوچکی از زندگی من در کشورم.

پیمان هم از قطع شدن اینترنت و آنتن گوشی بعد از قطعی برق نوشت: ‌هیچ منطقی وجود ندارد که برق که رفت اینترنت فیلتر شده که با مویی به جهان ازاد توسط فیلترشکن وصل است قطع شود و آب هم فشارش پایین باشد ایضا دستشویی هم تعطیل شود!!!

آمینو اسید هم در انتها با تایید توئیت قبلی نوشت: ‌وقتی برق قطع میشه پمپ آب هم از کار می‌افته و تقریبا آب از شیر مثل یک نخ میاد که فرقی با بی‌آبی نداره اخیرا BTSهای ایرانسل و همراه اول هم قطع میشه و تقریبا نت هم نداری یعنی وقتی برق میره مثلا سه ساعت نه آب داری نه برق داری و نه نِت… چند دقیقه از زندگی یک ایرانی…

 

پ

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: ۰ میانگین: ۰]

لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=482050

source

توسط namov.ir