سیامک رضوان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان اظهار داشت: لازم است واحدهای مختلف صنفی و صنعتی مواد غذایی فاسدشدنی خود را در سردخانه نگهداری کنند.
وی با بیان اینکه سردخانههای سطح شهرستان باید مجوز داشته باشند، ابراز داشت: در صورتی که سردخانهای بدون مجوز اقدام به فعالیت کند با آن اقدام قانونی میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان با اشاره به پلمب سه واحد سردخانه غیرمجاز تصریح کرد: این واحدها در پی انجام پایش دورهای و بازدید کارشناسان این شبکه از مراکز نگهداری فرآوردههای خام دامی شهرستان شناسایی و با حکم مقام قضائی پلمب شد.
وی با اشاره به اینکه این سردخانهها فاقد پروانه بهره برداری بهداشتی بودند، گفت: علی رغم اخطارهای مکرر به این واحدها، هیچ اقدامی در راستای اخذ مجوز بهداشتی توسط صاحبان این واحدها انجام نگرفت.
رضوان افزود: این واحدها پس از صدور این اخطارها و عدم توجه صاحبان واحدها با هماهنگی مراجع قضائی و طی انجام مراحل قانونی پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.
وی تاکید کرد: واحدهای نگهداری فرآوردههای خام دامی، نقش مهمی در تأمین سلامت محصولات و متعاقباً سلامت و امنیت غذایی دارند، بنابراین واحدهای مذکور ملزم به رعایت دستورالعملهای سازمان دامپزشکی از جمله اخذ مجوزهای بهداشتی لازم و همچنین به کارگیری مسئول فنی دامپزشکی جهت انجام نظارتهای لازم از مرحله تولید تا عرضه بوده و با متخلفین بدون اغماض برخورد خواهد شد.