به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد خلیلی با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ کیلومتر از راه‌های استان زنجان نیاز به ارتقا به راه اصلی و بزرگراهی دارند، اظهار کرد: ۱۸۵ کیلومتر آن پیمان‌سپاری شده و در دست اجراست.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی علاوه بر مأموریت‌های خود در حوزه مسکن و شهرسازی به دنبال توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و بالا بردن ایمنی و کیفیت ترابری کشور است.

سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان درباره عملکرد و دستاوردهای این اداره کل در حوزه راه‌سازی در دولت سیزدهم، بیان کرد: توسعه راه‌ها و توجه به حوزه راه‌سازی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم بود و از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۵ کیلومتر پروژه راه‌سازی در سطح استان زنجان با اعتباری به ارزش روز بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان احداث و به بهره‌برداری رسید.

خلیلی به پروژه‌هایی که در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است، اشاره و اظهار کرد: ۱۶ کیلومتر از قطعه دوم محور و ۱۲ کیلومتر از قطعه چهارم محور سلطانیه – قیدار – کبودرآهنگ، همچنین حدود شش کیلومتر از محور زنجان – بیجار و ۱.۵ کیلومتر هم از محور ملاسراشفت به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: هفت پروژه مهم راه در بخش راه و شهرسازی استان در محورهای اصلی در حال انجام است که از محل اعتبارات ملی تزریق شده است که عبارتند از پروژه محور زنجان – بیجار، پروژه محور زنجان – دندی، پروژه سلطانیه – قیدار – کبودرآهنگ، پروژه محور ابهر – قیدار، پروژه کلور – درام، پروژه محور زنجان – گیلوان – منجیل، پروژه ترانزیت زنجان – ابهر – تاکستان و نیز محور شفت به ملاسرا که در دست اجرا است. محورهای زنجان بیجار و زنجان دندی جزو پروژه‌های تفویضی به این اداره‌کل نبوده و مستقیم توسط شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ونقل کشور پیگیری می‌شود.

source

توسط namov.ir