به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، اما طعم و بوی آن با میسویی که روز زمین پخته می شود، متمایز بود. میسوی فضایی در آزمایش طعم در بخش های کیفیتی مانند شوری و خوشمزگی امتیازی مشابه میسوی پخته شده روی زمین دریافت کرد اما غذای فضایی برشته تر بود.

در این پژوهش محققان یک بسته حاوی محتویات خمیر میسو را در مارس ۲۰۲۰ میلادی به ایستگاه فضایی بین المللی فرستادند تا در آنها به مدت ۳۰ روز تخمیر شود. همچنین آنها بسته های میسو را در کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا و در کپنهاگ دانمارک پختند و شرایط محیطی در هر دو مورد را رصد کردند. پس از یک ماه میسوی فضایی به زمین ارسال و با نمونه پخته شده روی زمین مقایسه شد.

جاشوا اوانز از دانشگاه فناوری دانمارک در این باره می گوید:برخی ویژگی های محیط فضایی در مدار پایین زمین به خصوص در میکروگرانش و با وجود اشعه های فضایی فزاینده ممکن است روی شیوه رشد و دگرگونی متابولیزم میکروب ها و بالطبع فرایند تخمیر تاثیربگذارد. ما می خواستیم تاثیر این شرایط را بررسی کنیم.

تفاوت میان پخت این غذا در دو محیط نه تنها تمایز در طعم بلکه به میزان برشتگی بلکه ترکیبات میکروبال میسو های پخته شده را نیز شامل می شد. محققان به این نتیجه رسیدند که میسوی پخته شده در فضا نیز همان ویژگی های غذای پخته شده روی زمین را دارد اما یافته ها حاکی از وجود یک محیط خاص تخمیر در فضا است.

source

توسط namov.ir