علی کریمی مرید در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جذب دانشجویانی که در کشورهای مختلف امکان تحصیل ندارند در شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (سینوو) گفت: سینوو یک شبکه بین المللی آموزشی پژوهشی، دانش بنیان و فناوری وابسته به کمیته وزارتی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: فرض کنید الان ۵۰۰ دانشجوی فلسطینی و یا دانشجوی افغانستانی نیاز به تحصیل دارند و در حال حاضر بلاتکلیف هستند، چطور می خواهند آموزش ببینند؟ یک مجموعه ای که توسط کمیته همکاری های علم و فناوری سازمان همکاری های کشورهای اسلامی (کامستک) متولد شده است باید این دانشجویان را سازماندهی کند، بنابراین پروفسور اقبال چودری (هماهنگ کننده کامستک) اعلام کرد، شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام(سینوو) می تواند، دانشجویان کشورهای اسلامی که امکان تحصیل در کشورهای مختلف ندارند را پذیرش کند.

رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام افزود: این پذیرش به دو صورت است یا اینکه خود سینوو این آموزش‌ها رو عرضه کند، که انشالله با راه‌اندازی سوپر یونیورسیتی خود سینوو می‌تواند این کار را انجام دهد، یا به صورت مشترک با دانشگاه‌های عضو خود می تواند، دانشجویان مذکور را پذیرش کند، یعنی دانشجو از کشورهای دیگر جذب می شود و توسط «سامانه هوشمند سینوو» بین دانشگاه ها توزیع شده و به صورت متوازن در دانشگاهی که مد نظرخود دانشجو هست به صورت هوشمند و مجازی تحصیل می کند .

وی ادامه داد: بنابراین سینوو می‌تواند به صورت حضوری و به صورت مجازی آموزش داده و دانشجویان را از کشورهای مختلف پذیرش کند و به آنها مدارک معتبر بین المللی دانشگاهی ارائه دهد که بتوانند در کشور خودشان از آن استفاده کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۵۶ کشور اسلامی، آموزش هوشمند را به صورت مجازی پذیرفته اند و وزارت علوم هم دستور داده که بحث آموزش‌های مجازی و پذیرش دانشجوی خارجی به صورت مجازی اتفاق بیفتد ما مصوبه اردیبهشت ۱۳۹۹ را داریم که وزیرعلوم وقت این مصوبه و این ماموریت را به سینوو محول کرد که در جذب دانشجویان خارجی به صورت مجازی فعالیت کند.

source

توسط namov.ir