به گزارش شهرآرانیوز، از مرگ ابومسلم و پیام سال‌ها گذشته است. دو تیم محبوب مشهدی‌ها که روزگاری بخشی از هویت شهر بودند، ساده‌تر از چیزی که به نظر می‌رسید، تمام شده‌اند و در بی‌خیالی مسئولان، هیچ نشانی از آن‌ها و امیدی به بازگشتشان نیست. با این همه و از آنجا که این دو تیم در دل مردم و دوستداران فوتبال جایی محکم و ستبر دارند، در همه این سال‌ها ردپایشان بر جای‌جای فوتبال خراسان مانده است؛ از تیم‌هایی که با نام‌هایی شبیه به این دو تیم شکل گرفتند، تا لباس‌هایی که به یاد این دو تیم به تن بازیکنان رفت. انگار در خراسان هیچ رنگ دیگری جز مشکی و سبز وجود ندارد. یکی از مؤلفه‌های ماندگاری پیام و ابومسلم در این روز‌ها وجود پیشکسوتان است؛ بازیکنانی که بخشی یا همه عمر فوتبالی‌شان را در این دو تیم گذرانده‌اند و حالا با اینکه نامی از پیام و ابومسلم نیست، چراغ کم‌سوی آن‌ها را با حضور گاه‌وبیگاه خود در مسابقات رسمی و غیررسمی زنده نگه داشته‌اند. برگزاری مسابقات لیگ فوتبال پیشکسوتان مشهد که امسال به همت تربیت‌بدنی شهرداری مشهد برگزار شد، فرصتی فراهم آورد تا بار دیگر نام این دو تیم بر سر زبان بیفتد. حضور پیشکسوتان دهه‌های ۵۰ تا ۸۰ این تیم‌ها یکی از جذابیت‌های بی‌بدیل مسابقات بود و با برخورد این دو تیم در مرحله نیمه‌نهایی رده ۴۱ تا ۴۷ سال، حساس و دیدنی هم شد؛ مسابقه‌ای که دیروز در زمین مجموعه‌ورزشی ۱۵ خرداد برگزار شد و در آن تیم پیام توانست با دو گل از سد ابومسلم بگذرد و به بازی پایانی برسد.

حساس مثل گذشته‌ها

بازی پیشکسوتان ابومسلم و پیام که درواقع نسل دهه‌های ۷۰ و ۸۰ این دو تیم بودند، درست مثل بازی‌های روز‌های اوج آن‌ها حساس و پرالتهاب بود و در برخی لحظات حتی با درگیری و تنش همراه شد! جوان‌های قدیمی که البته آن‌قدر‌ها پیشکسوت نبودند و خیلی‌هایشان وضعیت بدنی خوبی داشتند، بازی را کاملا جدی گرفتند و نمایش خوبی هم ارائه دادند. بازی به‌خصوص در نیمه اول که بدن‌ها هنوز خالی نشده بود، بسیار جذاب دنبال شد و هردو تیم فوتبال زیبایی ارائه کردند. در جمع پیامی‌ها حمید مروی و مرتضی برگی‌زر و در بین ابومسلمی‌ها سعید خانی و رضا ناصحی آماده‌تر از بقیه نشان دادند. ضمن اینکه دروازه‌بان‌های دو تیم یعنی سیروس سنگچولی برای پیام و محمد عین‌افشار برای ابومسلم مثل روز‌های اوجشان بازی کردند. پیامی‌ها یک‌بار در نیمه اول توسط علی غلامی و یک‌بار در نیمه دوم توسط مرتضی برگی‌زر گل زدند تا در روزی که ابومسلمی‌ها هم شایسته پیروزی بودند، به دیدار فینال راه پیدا کنند. 

گفتنی است قضاوت این مسابقه سخت و حساس برعهده علی صیاد بود، که با کمک ابولفضل نیتی و بهمنیار مقدوری به خوبی از پس مدیریت این بازی برآمدند.

۵۰۰ تماشاگر، ناظر شهرآورد پیشکسوتان

تقابل پیشکسوتان ابومسلم و پیام با اینکه اطلاع‌رسانی خوبی نشده بود و زمین محل بازی هم سکوی چندانی نداشت، با استقبال خوب اهالی فوتبال همراه شد و نزدیک پانصد نفر این بازی را از نزدیک تماشا کردند. اگر این بازی در زمینی بهتر مانند ورزشگاه تختی برگزار می‌شد و اطلاع‌رسانی خوبی هم صورت می‌گرفت، بی‌شک می‌توانست تماشاگران بیشتری داشته باشد. حتی می‌شد این بازی را با چند تدبیر ساده به مسابقه‌ای خیرخواهانه هم تبدیل کرد تا هم عوایدی برای گروه‌های آسیب‌پذیر مثل کودکان کار داشته باشد و هم بهانه‌ای باشد برای نشان‌دادن ظرفیت‌های اجتماعی این دو تیم به مدیران امروزی که بیشترشان از جای دیگری وارد دنیای ورزش شده‌اند!

فینال بین پیام و شهرداری

با برد پیام برابر ابومسلم، فینال این مسابقات باید بین شهرداری مشهد و پیام برگزار شود. تیم شهرداری پیش از شهرآورد ابومسلم و پیام در دیداری یک‌طرفه موفق شد با نتیجه ۵ بر ۲ تیم تربیت خراسان را مغلوب کند. برای تیم شهرداری که بیشتر بازیکنانش از نیرو‌های خود این مجموعه بزرگ هستند، محمدرضا چین‌سری دو گل، جمال پایان، مهدی رستمی و مهدی قاسم‌زاده گل‌زنی کردند. دو گل تربیت هم توسط حسین‌زاده و رضا امیری به ثمر رسید.

source

توسط namov.ir