لحیمکاری اتصالات دائمی اما برگشتپذیر بین لولههای مسی در سیستمهای لولهکشی و همچنین در اشیا ساخته شده از ورقههای فلزی مانند قوطیهای غذایی، ناودان باران و رادیاتور اتومبیل را فراهم میکند. لحیمکاری سخت قویترین اتصال بدون جوشکاری را فراهم میکند اما نسبت به سایر روشها دمای بالاتری برای ذوب فلز لحیم لازم دارد. به همین دلیل قطعات و اتصالات نباید حرکت داده شوند تا وقتی که فلز لحیم از دمای ذوب و انجماد بگذرد. در حالی که ممکن است یک ابزار ۲۵ واتی برای اتصالات بزرگ الکتریکی کافی نباشد. سیمهای مسی و به عنوان رسانای الکتریکی و نیز تبدیل جریان متناوب به مستقیم. ویژگی مشترک همهٔ این عنصرها، چکشخواری و رسانایی الکتریکی بالا است. اگر جریان از این مقدار بیشتر شود، مس انرژی گرمایی بیش از اندازهای را پدیدمیآورد. آلیاژهای مس در دمای بالای ۲۲۰ درجه سلسیوس نرم میشوند و اگر مس برای مدت طولانی در دمای بالا تحت تنش قرار گیرد، ممکن است شکست بین کریستالی رخ داده و استحکام آن به نیمی از استحکام معمول آن در دمای اتاق برسد. همه روشهای لحیمکاری به مراحل تمیز کردن قطعات مورد نظر، قرار دادن قطعات کنار هم نزدیک اتصال مورد نظر، گرم کردن قطعات، اعمال روغن لحیم، اضافه کردن فلز لحیم، قطع کردن منبع گرما و ثابت نگه داشتن اجزا تا جامد شدن کامل فلز لحیم نیاز دارند.
فلز لحیم نقره معمولاً به سه دسته نرم، متوسط و سخت تقسیم میشود که معیاری برای مشخص کردن نقطه ذوب است و نه استحکام اتصال لحیم شده. فلزات پرکننده در فرایند لحیمکاری سخت، برای استحکام بالا طراحی میشوند در حالی که نقره توسط جواهرسازان با هدف محافظت فلزات گرانبها و توسط برخی تکنیسینها بخاطر مقاومت کششی خوب و نقطه ذوب پایینتر نسبت به لحیم سخت ترجیح داده میشود. هنگامی که اتصال به خوبی آغشته شد، لحیم و حرارت قطع میشوند و در حالی که محل اتصال هنوز گرم است، اغلب با یک پارچه خشک پاک میشود. وقتی همه قطعات به خوبی گرم شدند، لحیم ذوب شده وتحت اثر مویینگی به درون اتصال جاری میشود. و کشش سطحی لحیم مذاب را کاهش داده و باعث جاری شدن آسان آنها و افزایش ترشوندگی میشوند. هم قابل لحیمکاری اند ولی برای تحقق آن به فرآیندی مشابه اتصال کاربیدها نیاز است: آنها ابتدا با یک عنصر فلزی مناسب که باعث ایجاد اتصال سطحی میشود، آبکاری میشوند.
یک هویه ۱۰۰ واتی ممکن است گرمای بسیار زیادی برای مدارهای چاپی ایجاد کند. استفاده از وسیلهای با دمای بسیار زیاد ممکن است به اجزای حساس آسیب بزند. از آنجا که اتصال با استفاده از فلزی با دمای ذوب پایینتر از قطعه کار تولید میشود، با نزدیک شدن دمای محیط به نقطه ذوب فلز پرکننده، مفصل ضعیف میشود. بخش عمده تولید بخار فجر با بهره گیری از انرژی عظیم حرارتی موجود در گازهای پر حرارت حاصل از احتراق توربین های گازی صورت می گیرد و در نتیجه، بازده حرارتی بویلرها به بیش از 90 درصد می رسد. عملیات لحیمکاری را میتوان با ابزار دستی هر بار با انجام یک اتصال یا بهطور دسته جمعی در یک خط تولید انجام داد. استفاده ار برنز در مرحلهای از تمدن به قدری فراگیر بود که آن مرحله را عصر برنز مینامند. دو شرکت حفاری نفت و گاز پرشیا (POGD) و ساختمان و نصب صنایع فراگیر (GICI) در حال انحلال هستند. سایت صنایع پتروشیمی خلیجفارس. واحد ۱: سازمان منطقه ویژه اقتصادی و شرکتهای پایین دستی صنایع پتروشیمی، کارخانهها و انبارهای منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر ماهشهر. شرکت فجر انرژی خلیج فارس (پتروشیمی فجر سابق) در در سال 1377 با هدف تامین یوتیلیتی مورد نیاز شرکتهای منطقه ویژه اقتصادی واقع در بندر امام خمینی تاسیس شد و بعنوان اولین شرکت یوتیلیتی متمرکز در کشور در سال 1381 به بهره برداری رسید.
پساب صنعتی دریافتی با املاح پایین پس از تصفیه فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی و زلال سازی و کنترل نهایی، جهت استفاده در شبکه فضای سبز منطقه ویژه اقتصادی و رقیق سازی بخش HIGH TDS استفاده می گردد. برای لحیمکاری اجزای الکترونیک رُزین تقریباً مطلوب است زیرا در دمای پایین نارسانا و غیرخورنده است و در دمای بالا واکنشپذیری خفیفی دارد. فلاکسهای رُزین که در سه فرمولاسیون غیرفعال، خفیف و فعال موجود میباشند. برای سالهای زیادی رایجترین روغنهای لحیم در کاربردهای الکترونیکی، بر پایه رُزین (کلافون) بودند که از کاجهای مشخصی به دست میآید. روغنهای لحیم محلول در آب که فلاکسهایی فعال از نظر شیمیایی هستند که میتوانند پس از لحیمکاری با استفاده از آب و بدون نیاز به ترکیبات آلی فرار شسته شوند. بقایای ترکیبات خفیف کمتر خورنده میباشند بنابراین تمیز کردنشان اختیاری است ولی معمولاً ترجیح داده میشود. ترکیبات خارج شده از این مرحله را میت مینامیم. در مقابل این روش اتصال مستحکمی ایجاد نمیکند و در کاربردهای مکانیکی حامل بار، نامناسب است. باقیمانده آنها به شکل لکهای سفید دیده میشود و نارسانا بودن آن باعث میشود هیچگونه اتصال کوتاه در مدار ایجاد نشود. از آنجایی که دمای تبلور مجدد مس کمتر از ۲۶۰ درجه سلسیوس است، اثرات افزایش سختی کرنشی را میتوان به راحتی حذف کرد تا خواص نهایی مطلوب ایجاد شود یا تغییر شکل بیشتر امکانپذیر شود.