اگرچه تا یک دهه قبل خبر چندانی از پیشرفت استارتاپ‌های ایرانی نبود، اما امروزه شاهد پیشرفت چشمگیر اپلیکیشن‌های بومی و داخلی هستیم که نیازهای کاربران را به طور کامل پوشش می‌دهند.

به گزارش تابناک به نقل از سیتنا، شناخت بهترین این اپلیکیشن‌ها به ما کمک می‌کند که ویژگی‌ها و نقاط قوت این اپلیکیشن‌ها را بشناسیم.

اپ‌استورها، در واقع مارکت و بسترهایی هستند که امکان دانلود و نصب نرم‌افزارهای گوناگون را برای کاربران خود فراهم می‌کنند. این پلتفرم‌ها، در دو نوع بسته به سیستم عامل ارائه‌کننده قرار می‌گیرند.

کافه بازار را می‌توان یکی از پرطرفدارترین و بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی دانست؛ چراکه در حال حاضر بزرگترین استور نرم‌افزارهای فارسی‌زبان برای کاربران اندروید محسوب می‌شود. این پلتفرم بیش از ۱۳۰ هزار برنامه و بازی اندرویدی را پشتیبانی می‌کند.

مشکلات فیلترینگ و تحریم خرید نرم‌افزارها از برخی استورهای خارجی، محبوبیت این بستر را میان کاربران ایرانی دوچندان کرده، تا جایی که طبق آمار منتشرشده، این پلتفرم در اوایل سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۰ میلیون نصب فعال داشته است.

یکی از مشکلات کاربران iOS در ایران، نداشتن اپل آی‌دی برای دانلود اپلیکیشن‌های مورد نیازشان از استورهای بین‌المللی است. اناردونی این مشکل را برطرف کرده و جزو لیست بهترین اپلیکیشن‌های داخلی آیفون قرار می‌گیرد.

اناردونی یکی از بزرگترین اپ استورهای سیستم عامل iOS است که در ایران فعالیت می‌کند و می‌توان آن را پلی بین کاربران و توسعه‌دهندگان iOS دانست.

یکی از مهم‌ترین مقاصد ما برای استفاده از اپ‌های موبایلی، بهره‌مندی از پلتفرم‌های فروشگاهی و خرید و فروش کالایی خاص است. حتی اگر قصد خرید هم نداشته باشیم بارها پیش آمده برای اطلاع از قیمت یک کالا سریع به اپلیکیشن ترب یا دیجی‌کالا سر زده‌ایم.

احتمالا کسی از فعالین حوزه دیجیتال در ایران وجود ندارد که یکی از بزرگترین خرده‌فروشی‌های آنلاین و نمونه‌های طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای در خاورمیانه را نشناسد. دیجی‌کالا روزانه بیش از ۵.۴ میلیون بازدیدکننده دارد.

دلایل مختلفی مثل اطلاع از تخفیف‌های شگفت‌انگیز، دسترسی آسان، امکان مرجوعی آنلاین، تخفیف‌های بیشتر برای کاربران اپلیکیشن و … باعث شده تا افراد به جای وب‌سایت، به اپلیکیشن دیجی‌کالا مراجعه کنند. علاوه بر آن، اپلیکشن دیجی‌کالا یکی از خوش‌ساخت‌ترین اپ‌های فروشگاهی با رابط کاربری بی‌نظیر است که تجربه کاربری و خرید لذت‌بخش را فراهم می‌آورد.

ترب را می‌توانیم موتور جستجوی خرید بدانیم. هدف از راه‌اندازی این پلتفرم کمک به شفاف‌سازی در قیمت‌گذاری کالاها است.

هر هفته بیش از ۵ میلیون کاربر، اپلیکیشن ترب را برای پیدا کردن بهترین قیمت بازار و خرید انتخاب می‌کنند. محصولات در این اپلیکیشن در دسته‌بندی‌های متفاوت قرار می‌گیرند. این قابلیت خرید را برای کاربران راحت‌تر می‌کند. ضمن اینکه امکان مقایسه قیمت‌ها را نیز به کاربر می‌دهد.

شاید اغراق نباشد که اپلیکیشن دیوار را در کنار اپ دیجی‌کالا به عنوان پرچمداران بهترین اپلیکیشن‌های داخلی به حساب آوریم.

اپلیکیشن دیوار، بستری برای انتشار رایگان آگهی و نیازمندی‌های خرید و فروش است. کالای نو یا دست دوم، خرید و اجاره خانه و مغازه، خودرو، لوازم الکترونیکی و … در قالب ۱۸۰ دسته‌بندی، از طریق این پلتفرم خرید و فروش می‌شوند. از آنجایی که این برنامه برای خرید و فروش بی‌واسطه در ایران فعالیت می‌کند، چت درون‌برنامه بین خریدار و فروشنده و پشتیبانی ۲۴ ساعته برای رضایت کاربران ایجاد شده است.

امروزه نقش اپلیکیشن‌های پیام‌رسان و میزان استفاده از آن‌ها در زندگی روزمره از هر دوران دیگری در طول تاریخ تکنولوژی جدی‌تر و به مراتب، پر رنگ‌تر است. این دسته از اپ‌ها از کاربردی‌ترین ایده‌های طراحی وب اپلیکیشن شناخته می‌شوند.

گسترده‌ترین امکانات یک برنامه پیام‌رسان ایرانی را در «بله» می‌توانید پیدا کنید. اپلیکیشن بله علاوه بر چت، امکان برقراری تماس‌های صوتی و تصویری را نیز فراهم کرده که به علت پشتیبانی زیرساخت‌های داخلی، از کیفیت مناسبی برخوردار است.

نرم‌افزار موبایلی بله، یک برنامه مالی-اجتماعی شناخته می‌شود، چرا که علاوه بر قابلیت‌های متعدد برقراری ارتباط، خدمات بانکی خود را نیز از جمله کارت به کارت، خرید شارژ، خرید اینترنت، پرداخت قبوض و … می‌توانید در این اپلیکیشن ایرانی انجام دهید.

علاوه بر همه این‌ها، بله قابلیت‌های دیگری نیز دارد که مجموعه آن‌ها بعلاوه موارد پیشین، این برنامه ایرانی را در رتبه نخست فهرست معرفی قرار داده است. امکان خرید محصولات از فروشگاه بله، قابلیت استوری، پاکت هدیه، امکان فروش محصول در فروشگاه بله و … نمونه‌هایی از ویژگی‌های کمی متفاوت این اپلیکیشن ایرانی شناخته می‌شود.

از برجسته‌ترین ویژگی‌های پیام‌رسان ایرانی «ایتا» می‌توان به مصرف بهینه اینترنت آن اشاره کرد. همانطور که قابل پیش‌بینی است، بیشترین ترافیک مصرفی کاربران اینترنت، مربوط به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها می‌شود که ایتا باور دارد با کاهش حدود ۶۶ درصدی این میزان مصرف و با یک سوم حدمعمول، یک پلتفرم پیام‌رسان کاملا بهینه به حساب می‌آید.

رابط کاربری ایتا، ترکیبی از رابط کاربری واتس‌اپ و تلگرام است بنابراین برای بسیاری افراد آشنایی دارد و استفاده از ویژگی‌های متعدد آن برای کاربران جدید بسیار ساده خواهد بود.

برنامه ایرانی ایتا یک پیام‌رسان مولتی‌پلتفرم است که در ۶ نسخه اندروید، iOS، مک، ویندوز، لینوکس و نسخه تحت وب در دسترس کاربران ایرانی می‌باشد.

source

توسط namov.ir