دکتر مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری در گفتگوی اختصاصی با دیباچه در خصوص نقش پارک علم و فناوری در توسعه نوآوری با بیان اینکه پارک علم و فناوری یک زیرساخت تسهیل کننده است،اظهار کرد: ما در دانشگاه‌ها، ظرفیت‌های خیلی خوبی داریم و پارک های علم و فناوری دانشگاه ها از نظر ظرفیت‌های زیرساختی، در ارائه ی کمک‌های محتوایی و همچنین تامین مالی، نقش بسزایی دارند.
وی افزود: بعضی از پارک‌های فناوری با هدف گیری در موضوعاتی می‌توانند جریان ساز باشند؛ برای مثال در دانشگاه علامه طباطبایی که دانشگاه علوم انسانی است، دانشکده ی اقتصاد مالی خیلی قوی داریم و اگر پارک، یک حوزه محتوایی، مثل تکنولوژی “فین تک” را هدف بگیرد، می‌تواند یک جریانی از موضوعات را هدایت کند.

پارک‌های علم و فناوری در کشور به چه شکل جریان سازی می‌کنند؟

الیاسی ادامه داد: پارک های علم و فناوری در مرحله شکل‌گیری و رشد شرکت‌ها مخصوصاً در سال اول نقش بسیار مهمی دارند؛ یک نقش مهم دیگر پارک ها، جذب شرکت‌ها و سرمایه‌گذارهای بزرگ است که بتوانند به دانشگاه مسئله بیاورند.
وی تصریح کرد: پارک‌های دانشگاهی به ظرفیت دانشگاه، دانشکده و اساتید وصل هستند، بنابراین امکان حل مسئله دارند؛ در شرکت‌های بزرگ نقش به صورت مشارکتی بوده و ایده آل این است که شرکت های بزرگ بتوانند با سرمایه گذاری، فضای فناوری را ایجاد و با تیم های تحقیق و توسعه با اساتید و شرکت های نوپا ارتباط برقرار کنند.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری، با بیان اینکه در کشورمان، پارک های موفقی داریم،خاطرنشان کرد: شرکت‌های کوچک هم نقش حمایتی و تامین فضا و رفع مشکلات مراحل اولیه پارک های علم و فناوری را انجام می دهند که امیدواریم این الگوها تکثیر شده و بتوانیم یک پل ارتباطی بین شرکت‌های بزرگ و ظرفیت‌های دانشگاهی ایجاد کنیم.

گفتگو از : نسرین هاشمی 

source

توسط namov.ir