فرزاد شریفی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام در گفتگو با خبرنگار دیباچه، با اشاره به اهمیت جذب گردشگری استان ایلام، آن را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و گفت: وضعیت صنعت صنایع‌دستی استان مرزی ایلام به بهترین نحو ممکن است. در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، مهمترین زمینه، اهمیت آموزش است؛ با تعامل‌های انجام شده امیدواریم گام‌های مثبتی در جذب گردشگر و معرفی روستا‌های گردشگری داشته باشیم. واقعیت این است که  ایلام، یکی از مناطق بِکر و غنی کشور  از نظر  جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و صنایع‌دستی بوده که حضور تور‌های گردشگری  به این استان، نویدبخش توسعه گردشگری  است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

شریفی، با بیان اینکه توسعه بخش گردشگری یکی از اولویت‌های مهم استان است، گفت: رشد صنعت گردشگری به اشتغال و توسعه اقتصادی استان کمک فراوانی می‌کند. تسهیلات خوبی در بحث زیرساخت‌های گردشگری به استان ایلام اختصاص یافته و ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است. فعالیت ما در سال جاری در روستا‌ها و مراکز بومی گردشگری است که با تعامل بین استان‌ها گردشگری رونق پیدا می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام، از طرح مطالعاتی غار‌های پیش از تاریخ روستای زنجیره “علیا”، خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت این منطقه می‌توان غار‌های “زنجیره علیا ” را به قطب گردشگری تبدیل کرد. غار دره زمین مربوط به پیش از تاریخ بوده که در فهرست آثار ملی ثبت شده است. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، ارائه خدمات مطلوب به گردشگران بوده و تلاش‌هایی در این زمینه انجام شده است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

شریفی، با بیان اینکه، “زنجیره علیا”، به‌عنوان روستای هدف گردشگری و زیارتی در شهرستان “چرداول” مورد توجه گردشگران است، گفت: زنجیره علیا یکی از روستا‌های قدیمی ایلام است و «تنگ باستانی زنجیره» و «امامزاده پیرحسین» از آثار تاریخی و مذهبی آن به‌شمار می‌رود. طاق رستم و آسیاب پلکانی، نیز به عنوان دیگر مناطق گردشگری این منطقه محسوب می‌شوند. هفت اثر تاریخی در این روستا در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است که از آثار پیش از تاریخ و مربوط به دوران اسلامی و ساسانی است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری، بزرگترین صنعت خدماتی جهان از نظر درآمدزایی است، رشد این صنعت، آثار زیست‌محیطی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی زیادی را به همراه دارد و تاثیر مثبتی بر ایجاد اشتغال،حفظ سنت‌ها و فرهنگ‌های محلی، توسعه زیرساخت‌ها با استفاده از درآمد حاصل از گردشگری دارد لذا حمایت از جاذبه‌های طبیعی استان با استفاده از درآمد گردشگری برای مناطق مستعد گردشگری امری ضروری است.

گفتگو از : معصومه شمسینی غیاثوند

انتهای پیام/

source

توسط namov.ir