ایرج بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ذرت یکی از محصولات کشاورزی در شهرستان سرپل‌ذهاب است که به دو شکل علوفه‌ای و دانه‌ای کشت می‌شود و بسیاری از کشاورزان بخاطر صرفه جویی در مصرف آب و عملکرد بالا به صورت علوفه‌ای برداشت می‌کنند.

وی افزود: در سال زراعی جاری ۵۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت ذرت اختصاص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل‌ذهاب تصریح کرد: تا کنون برداشت از ۳ هزار هکتار انجام شده و پیش بینی می‌شود تا پایان برداشت بیش از ۱۷۰ هزار تن علوفه مرغوب به صورت مکانیزه برداشت شود.

وی ادامه داد: ذرت علوفه‌ای به عنوان یکی از محصولات اصلی در تاًمین نیاز علوفه‌ای واحدهای دامی نقش مهمی دارد و این محصول از اهمیت خاصی برخوردار است. این میزان علوفه علاوه بر تأمین نیاز دامداری‌های شهرستان، به سایر شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار عرضه می‌شود.

بهرامی خاطرنشان کرد: برداشت ذرت علوفه‌ای از شهریور ماه آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد و عملیات برداشت با ۲۰ دستگاه چاپر به منظور ذخیره سازی و تهیه سیلاژ در حال انجام است.

وی ادامه داد: بخشی از مزارع ذرت به میزان تقریبی ۲ هزار هکتار به صورت دانه‌ای برداشت شود و پیش بینی می‌شود بیش از ۱۵ هزار تن ذرت دانه‌ای نیز از مزارع شهرستان برداشت و تحویل کارخانه‌های ذرت خشک کنی شهرستان شود.

بهرامی یادآور شد: ذرت در سرپل‌ذهاب به صورت کشت دوم انجام می‌شود و بلافاصله پس از برداشت کشت گندم و یا چغندرقند صورت می‌پذیرد.

source

توسط namov.ir