هر اونس طلا با افزایش ۰.۱ درصدی به ۲۵۱۷ دلار و ۸۰ سنت رسید. همچنین، قیمت طلای آمریکا نیز با همین میزان افزایش به ۲۵۴۶ دلار و ۵۰ سنت رسید. معاملهگران در حال حاضر بر روی دادههای مربوط به شاخص قیمت مصرفکننده، شاخص قیمت تولیدکننده و مطالبات اولیه بیکاری که روز پنجشنبه منتشر میشود، تمرکز کردهاند. پس از گزارش مشاغل در ماه اوت، احتمال کاهش نیم واحدی نرخ بهره در هفته آینده برای مدتی از ۵۰ درصد فراتر رفت، اما اکنون به حدود ۳۵ درصد کاهش یافته است.
اس پی دی آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که داراییهای آن در روز سه شنبه ۰.۲۰ درصد افزایش یافت و به ۸۶۴.۴۶ تن رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره ثابت در ۲۸.۳۸ دلار بود، پلاتین با ۰.۳ درصد افزایش به ۹۴۰.۳۵ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۸۳ درصد افزایش به ۹۷۳.۱۶ دلار رسید.
طبق گزارش رویترز، شورای سرمایهگذاری جهانی پلاتین روز سه شنبه اعلام کرد که کسری پلاتین جهانی در سال ۲۰۲۴ به دلیل ورود به صندوقهای قابل معامله در بورس و خرید شمشهای بزرگ در چین دو برابر انتظار قبلی خواهد بود.
پیش بینی قیمت طلا و سکه در شهریور ماه
بازار طلا و سکه امروز فعالیت خود را در حالی آغاز کرد که روز گذشته قیمتها نوسانات محدودی را تجربه کردند و اخبار مهمی مانند انتصاب «حجتالله صیدی» به عنوان «رئیس سازمان بورس» و «اظهارات عبدالناصر همتی درباره نرخ ارز نیما» توجه معاملهگران را جلب کرد. این اخبار، به همراه ثابت ماندن قیمتها در سطوح مقاومتی کلیدی، فضایی نامطمئن برای آینده بازار ایجاد کرده است.
با این حال، بازار طلا و سکه در روز سهشنبه روندی متفاوت از بازار ارز را دنبال کرد و نوسانات صعودی را تجربه کرد. طلای آبشده که معاملات را با قیمت ۱۵ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان آغاز کرد، به ۱۵ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان رسید. این افزایش قیمت تحت تأثیر «تقاضا و افزایش قیمت دلار» شکل گرفت. بر اساس گزارش خبرنگار اقتصادنیوز از تحلیلگران، طلای آبشده در حال حاضر با مرز مقاومتی ۱۵ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان مواجه است و در صورت شکستن این سطح، هدف بعدی ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود. همچنین، قیمت اونس طلا در بازار جهانی از ۲۴۹۴ دلار به ۲۵۰۵ دلار افزایش یافته و برخی تحلیلگران بر این باورند که سطح مقاومتی مهم برای این فلز گرانبها بین ۲۵۰۵ دلار تا ۲۵۱۲ دلار قرار دارد.
source