به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلصالائمه ظهر شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان مرکزی اظهار کرد: رویکرد دولت، اشتغالزایی و کاهش بیکاری است در همین راستا ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی به صورت منظم و مستمر برگزار شده و برای نخستین بار این ستاد در شهرستانها و نمایشگاهها نیز برگزار شده و نتایج خوبی را به همراه داشته است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: عملکرد این استان در اجرای تبصره ۱۸ موفق بوده و در سطح کشور جایگاه خوبی داریم که مقرر است در سطح ملی از این مهم تقدیر شود.
مخلص الائمه با بیان اینکه رتبه استان مرکزی در حوزه اشتغال در سال جاری افرایش داشته، گفت: سال گذشته نرخ بیکاری استان مرکزی هشت و یک دهم درصد بود و امسال این عدد به ۶ و سه دهم درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه میزان نرخ میانگین کشوری در سال جاری هفت و ۶ دهم درصد بوده که نرخ بیکاری استان یک و سه دهم درصد از میانگین کشوری کمتر است، گفت: عملکرد دستگاههای استان نسبت به سال گذشته و همچنین میزان تعهد سال جاری بررسی شد که خوشبختانه بر این اساس برخی از دستگاهها بیشتر از میزان تعهد فعالیت داشتهاند.
استاندار مرکزی افزود: میزان اشتغال با توجه به تعهد پیش بینی شده امسال در شهرستان کمیجان ۲۰۴ درصد، خمین ۱۸۸ درصد، شازند ۱۷۸ درصد، محلات ۱۶۰ درصد، ساوه ۱۵۹ درصد، اراک ۱۴۵ درصد، دلیجان ۱۴۱ درصد، آشتیان ۱۳۷ درصد، خنداب ۱۲۹ درصد، زرندیه ۱۲۳ درصد، تفرش ۱۰۳ درصد و فراهان ۸۴ درصد بوده است.
مخلصالائمه با بیان اینکه برخی از دستگاهها که کمتر از میزان تعهد عملکرد داشتهاند باید مورد پیگیری قرار بگیرند، گفت: تعدادی از بانکهای استان در حوزه اشتغالزایی پیشتاز هستند که خوشبختانه عملکرد مناسبی را به ثبت رساندهاند.
وی ادامه داد: تسهیلات اعطایی بانکها در حوزه اشتغالزایی نیاز به نظارت دقیق دارد که در همان بخش هزینه شود.
استاندار مرکزی گفت: با توجه به مقایسه میزان تعهد و میزان عملکرد، بسیج سازندگی ۴۰۹ درصد، بنیاد علوی ۲۸۰ درصد، کمیته امداد امام خمینی (ره) ۲۱۴ درصد، بنیاد برکت ۱۸۲ درصد، اتاق اصناف ۱۶۴ درصد، اداره کل بهزیستی ۱۵۲ درصد، سازمان صنعت، معدن و تجارت ۱۳۰ درصد، صندوق کارآفرینی امید ۱۲۷ درصد، اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی ۱۱۳ درصد، شرکت گاز ۱۱۳ درصد و اداره کل آموزش فنی و حرفهای ۱۱۲ درصد در اجرا برنامه موفق عمل کردند.
مخلصالائمه ادامه داد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۰۸ درصد، جهاد کشاورزی ۱۰۴ درصد، شهرداری اراک ۱۰۳ درصد، سازمان راهداری ۱۰۰ درصد، اداره کل راه و شهرسازی ۱۰۰ درصد، سازمان منابع طبیعی ۱۰۰ درصد، و سایر دستگاهها کمتر از ۱۰۰ درصد موفق به تحقق برنامههای خود شدهاند.